Σχετικά με Εμάς

Σχετικά με Εμάς

Η Εταιρία μας

Η Κarras Engineering είναι οικογενειακή τεχνική και κατασκευαστική εταιρεία με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στη κατασκευή σύνθετων ιδιωτικών έργων.

Με έδρα τη Ρόδο, η Κarras Engineering έχει εκτελέσει εκατοντάδες μικρά και μεγάλα έργα στην περιοχή των Δωδεκανήσων.

Ακολουθώντας ένα δομημένο σύστημα διαχείρισης, οργάνωσης και εκτέλεσης έργων από την αρχή μέχρι το τέλος, η έμπειρη και κατηρτισμένη ομάδα μηχανικών μας, διασφαλίζει την ποιοτική και έγκαιρη ολοκλήρωση τους.

Το εκτεταμένο δίκτυο μας με προμηθευτές υλικών, εξοπλισμού και προσαρμοσμένων λύσεων καθώς και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, μας επιτρέπουν να ανταπεξέλθουμε στις ειδικές απαιτήσεις κάθε έργου.

Τέλος, η Κarras Engineering δεσμεύεται για την εφαρμογή κάθε δυνατού μέτρου και διαδικασίας για την διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος στο οποίο λειτουργεί καθώς και για την Υγιεία & Ασφάλεια των εργαζομένων της.

Διοίκηση

Μιχάλης Κάρρας

MSc Mechanical Engineer, Newcastle University

Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός με MSc στην αντοχή υλικών. Με εμπειρία 40 ετών και εκατοντάδες πετυχημένα ιδιωτικά και δημόσια έργα στο ενεργητικό του, επιβλέπει όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας ως Γενικός Τεχνικός Σύμβουλος.

Δημήτρης Κάρρας

Dipl. Ing. MSc Civil & Offshore Structural Engineer, NTUA & TU Delft

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, MSc με ειδίκευση στα έργα δομοστατικού και στις παράκτιες (offshore) κατασκευές. Με μεγάλη εμπειρία στις μελέτες Πολιτικού Μηχανικού αλλά και στην οργάνωση και επίβλεψη εργοταξίων, εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή και είναι ο επικεφαλής του κατασκευαστικού τμήματος.

Γιώργος Κάρρας

BEng (Hons), MSc Marine & Mechanical Engineer, Newcastle University & TU Delft

Διπλ. Ναυπηγός-Μηχανολόγος Μηχανικός με ειδίκευση στα ηλεκτρομηχανολογικά έργα. Έχοντας σημαντική εμπειρία στην διαχείριση σύνθετων κατασκευαστικών έργων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, είναι υπεύθυνος για τις λειτουργίες παρακολούθησης έργων και logistics αλλά και για τα έργα Μηχανολόγου.